Εμμέλεια 2006

5η Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων στο Θέατρο "Δόρα Στράτου", Λόφος Φιλοπάππου Στις 4 Σεπτεμβρίου και 25 Σεπτεμβρίου 2006, ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί  για 5η φορά η καθιερωμένη Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων που διοργανώνει η ΔΟΛΤ Ελλάς στο κηποθέατρο "Δόρα Στράτου", στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη.


Δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ αλλά μια παράσταση για απαιτητικό κοινό. Συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα επιλεγμένα από ειδικούς, με ελεγμένο   πρόγραμμα, μέσα στο προπύργιο του ελληνικού παραδοσιακού χορού εδώ και 53 χρόνια.

Το πρόγραμμα της 4ης Σεπτεμβρίου 2006 περιλαμβάνει χορούς και λαϊκά δρώμενα από: την Τήλο, τους Ασβεστάδες, το Αρμενοχώρι Φλώρινας, τα  Τρίκαλα, το Λεωνίδιο, το Βαμβακόφυτο Σερρών, την Κρήτη και το Αργος.

Το πρόγραμμα της 25ης Σεπτεμβρίου 2006 περιλαμβάνει χορούς και λαϊκά  δρώμενα από: την Κατερίνη, την Καρδίτσα, την Εύβοια, την Αράχωβα, την Μάνη,  την Πέραμο και την Στιμάγκα Κορινθίας.

Πληροφορίες:
Γραφεία  τηλ. 210.324.6188 και 210.324.4395 ώρες: 10.00-15.00
Θέατρο Φιλοπάππου  τηλ. 210.921.4650 ώρες: 19.30-22.00
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.grdance.org



Το Θέατρο βρίσκεται στην καρδιά του Αρχαιολογικού Πάρκου, μέσα στον πευκώνα του Λόφου Φιλοπάππου, την πιο δροσερή γωνιά της Αθήνας. Με τα πόδια από τον νέο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ή με αυτοκίνητο από τον περιφερειακό του Φιλοπάππου στο άνετο πάρκιγκ του Θεάτρου. Μετρό "Ακρόπολη" ή "Θησείο", τρόλεϊ 15 Πετράλωνα, στάση Φιλοπάππου.

Το Θέατρο επιχορηγείται συστηματικά από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Ε.Ο.Τ. και είναι το μοναδικό στο είδος του στον κόσμο.

                                                                                   
Ο πρόεδρος
Καθηγ.
Αλκης Ράφτης

Πληροφορίες Koyinta

Off Canvas sidebar is empty