Σονάτα του Κρόιτσερ

{mosimage}Μια πρωτότυπη θεατρική-μουσική παράσταση βασισμένη στην «Σονάτα του Κρόιτσερ» του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν και την ομώνυμη νουβέλα του Λέοντος Τολστόι, παρουσιάζει το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007 στις 8:30 μ.μ. στο Θέατρο του Κολλεγίου Ρierce.Στην παράσταση συμμετέχουν ο βιολονίστας Γιώργος Δερμετζής, η πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου και η σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας Μάγδα  Μαυρογιάννη
Η «Σονάτα του Κρόιτσερ» ένα από τα γνωστά έργα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα καταδικάζει γάμο και τον σαρκικό έρωτα και οδηγεί τον ήρωα στην παράνοια και το φόνο. Αυτή την ακρότητα, εμφανή και στη σονάτα του Μπετόβεν, επεξεργάζεται το μονόπρακτο της Μάγδας Μαυρογιάννη, μέσα από ένα μουσικό-θεατρικό διάλογο.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1875. Αποτελείται από πέντε τμήματα: To Pierce College (Γυμνάσιο /Λύκειο), το Deree College και το Junior College (τριτοβάθμια εκπαίδευση), το Graduate School (μεταπτυχιακές σπουδές) και τη Σχολή Συνεχιζόμενης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει 5.500 μαθητές και φοιτητές και 32.000 απόφοιτους.

Θέατρο Pierce στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
(Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή)
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007, 8:30 μ.μ
Εισιτήρια:   €15, Φοιτητικά €10
Πληροφορίες:  210 600-9800 (εσωτ. 1316)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΧΑΡΙΛΑΟΣ Χ. ΔΑΣΚΑΛΟΘΑΝΑΣΗΣ
Διευθυντής Media Relations
Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος
Τηλ.: 210 600 9800, εσωτ. 1435  /  6948 809 400
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες Koyinta

Off Canvas sidebar is empty